torstai 24. joulukuuta 2009

Gud Jul!

Täällä ollaan lomailtu oikein urakalla, lenkillä en ole ollut taas ikuisuuksiin! Ja syömiset on ollut aika suklaapitoista... Siksi en olekaan päivitellyt, on sairaan huono omatunto tästä mässyttämisestä. Kaikkihan me tiedämme mitä mässyttämisestä seuraa... Mutta aamulla kävin vaa'alla ja vaaka näytti silti miinusta! Joten nyt voi hyvillä mielin päivitellä. Huomenna postaan saaduista joululahjoista.

Tämän päivän fiiliksistä sen verran, että kerrankin tunnen itseni nätiksi. Pidennykset (niistäkin voisin kertoilla joku päivä) sointui hyvin omiin hiuksiin yllättävän hyvin vaikka sävyeroa oli. Enkä edes näyttänyt kamalan lihavalta, mursulta eikä sinivalaalta(kuten yleensä). Sukuloiminen oli rasittavaa ja varsinkin anoppilassa vierailu oli epämukavaa. Voi olla että kuvittelen omiani, mutta ihan kuin mieheni veli olisi katsellut minua pidempään kuin yleensä... Esikoinen kiukutteli joka välissä -kuten odotinkin- ja kuopus oli ihana ja hymyilevä. Siinäpä molemmille isoäideille paras joululahja ikinä, nähdä tuoreimman lapsenlapsensa hymyilevän ensimmäistä kertaa.

Mutta, tämä tyttö lähtee nyt katsomaan elokuvaa. Sipsien kera. Nam. Yök hyi. Hmmm, en oikein tiedä miten suhtautuisin. "Hyvää, mässätään" vai "Yök, kaloreita- ja rasvaa!" -asenteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti